Mercedes-Benz

Ons bedrijf.
Graag tot uw dienst.

Uw officieel Mercedes-Benz Concessiehouder.

Mercedes-Benz Hedin Automotive Lier is officieel Mercedes-Benz Concessiehouder alsook erkend Servicepunt, voor zowel personen- als bedrijfswagens. De vestiging is gelegen aan de ring van Lier (Mallekotstraat 62A). Hedin Automotive Lier is opgericht in 1956 en sinds 2004 is het dagelijkse management in handen van Nancy Schits.

Onze 4 doelen.

Mercedes Hedin Automotive Lier staat voor een familiebedrijf met 15 gepassioneerde medewerkers dat elke dag opnieuw 4 doelen nastreeft:

1. Aanwezigheid: Hiermee verzekeren we dat we klaar staan voor onze klanten en leveranciers wanneer zij dit van ons verwachten.

2. Service: De verwachtingen van onze klanten zijn terecht zeer hoog.  Daarom investeren wij bewust in kwaliteit, zowel op vlak van klantentevredenheid als in nieuwe moderne infrastructuur en up-to-date materiaal.

3. Personeel: In een omgeving waarin innovatie steeds verder gaat, voorzien we continu in opleidingen voor het personeel.  De kwaliteit van hun vakkennis en vaardigheden zijn zeer waardevol. Nog meer: om het kwaliteitsniveau te handhaven en te optimaliseren waar nodig, mogen wij rekenen op een gepassioneerd en gemotiveerd team van medewerkers.

4. Communicatie: Open, respectvol en eerlijk communiceren alsook handelen ten opzichte van klanten, leveranciers en personeel zorgt ervoor dat we als bedrijf een respectabele reputatie hebben en moge behouden.

Wij helpen u graag.

Bij Mercedes-Benz Hedin Automotive Lier kan u terecht voor:

  • Het uitgebreid aanbod nieuwe personenwagengamma van Mercedes-Benz. Van de dynamische A-Klasse via smaakvolle en comfortabele berlines, coupés, cabriolets, breaks, SUV's en terreinwagens tot echte limousines die stuk voor stuk klasse, uitstraling en rijgenot perfect met elkaar combineren.
  • Onderhoud en herstellingen van personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen.

Ons service aanbod.

Verder, is onze sales en aftersales dienstverlening erg veelzijdig, zowel op maat van particulieren als ondernemingen. Een kleine greep uit ons service-aanbod:

  • De ruime openingsuren van onze werkplaats alsook verkoopafdeling is afgestemd op de noden van onze klanten;
  • Bij Mercedes-Benz Hedin Automotive Lier kan u terecht voor uitsluitend officiële wisselstukken;
  • Als officiële concessiehouder van Mercedes-Benz bieden wij uiteraard de officiële Mercedes-Benz garantie;
  • Ons geschoold personeel vormt uw beste garantie op betrouwbare mobiliteit;Ons geschoold personeel vormt uw beste garantie op betrouwbare mobiliteit;
  • Wij bieden via Mercedes-Benz Finance een ruime waaier financieringsmogelijkheden;
  • De officiële onderhoudscontracten van Mercedes-Benz vormen uw beste garantie op een blijvende mobiliteit.